Vistas de página en total

miércoles, 19 de febrero de 2014

VISITA A UNA GRAN EMPRESA: L' HOTEL MELIÀ


El dijous 13 de febrer, tots els alumnes de 5è, acompanyats dels tutors i l’Olga, vam sortir a dos quarts d’onze de l’escola per anar a visitar l’hotel Melià. El  nostre padrí, el Joan Anton Matas va ser el que ens ho va proposar i la va concertar.

Vam anar a veure com funcionava una gran empresa. Vam observar moltes coses: com es coordinaven, la importància de tots el llocs de treball, etc. però el més important, com treballaven en equip.

Una vegada allà, a l’entrada de l’hotel ens estaven esperant el Juan Anton  i dues noies de l’Ajuntament de Sitges i a la recepció ens esperava el Director de l’hotel amb  el sotsdirector, la cap de personal i una noia del centre de negocis de l’hotel.

El Director ens va dirigir unes paraules de benvinguda i tot seguit ens van acompanyar a visitar  l’hotel.

Vam començar pel restaurant i la carpa dels  banquets. A continuació vam visitar el jardí, on ens van fer una gran foto  tots els que fèiem la visita.


Tot seguit ens van dividir en grups per poder visitar les habitacions, entre elles la suite presidencial on hi havien dormit persones importants. Més tard vam baixar a les cuines, on el xef  ens estava esperant. Ens va ensenyar les diferents zones on s’elaboren els menjars, després les neveres, congeladors etc. va ser molt curiós i molt interessant.   

Posteriorment vam anar a la sala de reunions més gran de l’hotel i després d’això vam aparèixer a l’escenari de l’auditori. Ens esperava un video sobre el treball en equip molt bonic i un bufet d’esmorzar, begudes i llaminadures.

Al finalitzar, el Director es va acomiadar i l’Olga li va donar les gràcies en nom de tots.












          Ha estat una experiència fantàstica que no l’oblidarem mai.

 





1 comentario:

  1. Una experiència única, quina sort de tenir un padrí tant implicat i uns professors excepcionals. Felicitats a tots!.

    ResponderEliminar